De Tibetaanse Meesters


Deze dag zal in het teken staan van de Tibetaanse Meesters Morya, Djwhal Khul en Kuthumi. We zullen ons verdiepen in hun liefdevolle wijsheid en de tijd nemen om te versmelten met hun helend en verruimend bewustzijn van grenzeloos mededogen.


  • Date: 24/05/2020 10:00 - 24/05/2020 17:00
  • Location: Mechelsesteenweg 72, Antwerp, Belgium (Map)
  • More Info: Zaal boven de winkel.

Price: 77

Description

Deze dag zal in het teken staan van de drie Tibetaanse Meesters Djwhal Khul (DK), Morya en Kuthumi.

We zullen ons verdiepen in hun liefdevolle wijsheid rond de groei van bewustzijn, de weg van geestelijke bloei en hun vurige aanmoedigingen om deze weg van zelfrealisatie te gaan.

Er zullen verschillende meditaties begeleid worden die gericht zijn op het versmelten met de kwaliteiten van hun bewustzijn, het licht in hun wezen, de liefde van hun planetair hart en de kracht van hun samenwerking met Shambhala, het goddelijk bewustzijn van de aarde.


"Ik kijk uit naar nieuwe contactpunten. 

Ik plaats de passende kronen op uw hoofd. 

En in stilte bereid Ik u op de strijd voor.

Verheug u, de moedige kiest het juiste pad."


Programma

10u00-17u00


Data

24/05/2020zondag volle dagDe Tibetaanse Meesters
Bijdrage 

77eur incl. btw. Uw inschrijving is volledig eens de betaling werd ontvangen op het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Meesters + naam cursist".

Wanneer u zich inschrijft, gaat u ermee akkoord dat de audio opnames later kunnen aangeboden worden op de website voor geinteresseerden. De audio opnames zijn niet inbegrepen.