Esoterische Astrologie: Leeuw - het Zelf - enkel online


Sorry, registration has ended.

Elke cyclus van een dierenriemteken is een bijzondere gelegenheid om te groeien in de aspecten of kwaliteiten van dat specifieke teken. In Leeuw zien een drang om het hoger Zelf te vinden en leren kennen. De kosmische Stralen van Kracht (1e) en Kennis (5e) zijn van grote invloed, alsook de liefdevolle invloed van de Zon die het hartcentrum wenst te doorstromen...


  • Date: 01/08/2020 10:00 - 01/08/2020 17:00
  • Location: Hemelstraat 4, Antwerp, Belgium (Map)

Price: 144

Description

In tegenstelling tot vorige berichten, zal deze dag enkel online doorgaan. Dank voor uw begrip en nodige flexibiliteit.


Online: Zoom:  https://us02web.zoom.us/j/81682770612


Deze dag kadert in een ruimere opleidingscyclus van Esoterische Astrologie. Elke cursusdag staat echter op zichzelf en kan dus apart gevolgd worden met voorkennis van de 7 stralen.


Elke cyclus van een dierenriemteken is een bijzondere gelegenheid om te groeien in de aspecten of kwaliteiten van dat specifieke teken. In Leeuw zien een drang om het hoger Zelf te vinden en een onderscheid te maken tussen het Zelf en het niet-Zelf, tussen Wijsheid en kennis, tussen Liefde en verlangen. De 1e (Kracht) en 5e (Kennis) kosmische Straal zijn van grote invloed.

 

De Zon is zowel de heerser voor de persoonlijkhed, de ziel en hierarchisch. Deze 2e straalsplaneet van overvloedige Liefde-Wijsheid opent het hartcentrum waardoor het Zelf kan uitstralen in dienstbetoon. De Zon is het symbool van het Zelf en centraliteit. 


Tijdens deze dag krijg je een uitgebreide toelichting rond het teken Leeuw en wordt er gemediteerd op de verschillende aspecten van dit teken. Je krijgt een inzicht hoe dit teken zich kan uitwerken in je praktische leven en waar de gelegenheden van innerlijke groei liggen. Hierdoor kan je steeds bewuster meewerken aan je bewustzijnsgroei en die van anderen, doorheen een grondig begrip van de transfigurerende invloed van Leeuw.


"Ik ben Dat en Dat ben Ik."De discipel:

Ik ben zelf de Weg, de deur ben ik.
Ik ben het gouden Pad en in het licht van mijn licht
Volg ik die Weg.
Ik treed binnen door de deur.
Ik wend mij om en straal het licht uit. 


Programma

10u00-17u00

Zaterdag 1 augustus


Bijdrage 

144eur incl. btw. (incl. audio opnames). Uw inschrijving is volledig eens de betaling werd ontvangen op het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Astrologie + naam cursist".