Esoterische Astrologie: Vissen - Mededogen


De komende 4 weken kan je de invloed van het teken Vissen ervaren. Het centrale thema is de Reddende, de verwerkelijking van de zee van Mededogen doorheen het Christusbewustzijn, de universele liefdesnatuur. "Ik verlaat het huis van mijn vader en als ik terugkom, behoed ik het."


  • Date: 01/03/2020 10:00 - 01/03/2020 17:00
  • Location: Mechelsesteenweg 72, Antwerp, Belgium (Map)
  • More Info: Zaal boven bakkerij Lapin

Price: 144

Description

Deze dag kadert in een ruimere opleidingscyclus van Esoterische Astrologie. Elke cursusdag staat echter op zichzelf en kan dus apart gevolgd worden. 

Elke cyclus van een dierenriemteken is een bijzondere gelegenheid om te groeien in de aspecten of kwaliteiten van dat specifieke teken. Inherent aan Vissen is de opofferende aard, eerst aan het doel van de persoonlijkheid, vervolgens dat van de ziel en uiteindelijk aan dat van de goddelijke Vonk in onszelf, de Monade. Zo neemt de omtrek van opoffering steeds toe met als hoogtepunt de realisatie van de wereldverlosser in elk van ons. De overwinning van liefde is bereikt.

Pluto staat centraal. Deze planeet vertegenwoordigt het aspect van de dood, het afsterven van en het onthechten tegenover de persoonlijkheid om in een grotere zielsrealisatie te komen.

Tijdens deze dag krijg je een uitgebreide toelichting rond het teken Vissen en wordt er gemediteerd op de verschillende aspecten van dit teken. Je krijgt een inzicht hoe dit teken zich kan uitwerken in je praktische leven en waar de gelegenheden van innerlijke groei liggen. Hierdoor kan je steeds bewuster meewerken aan je bewustzijnsgroei en die van anderen, doorheen een grondig begrip van de transfigurerende invloed van Vissen.

"Ik verlaat het huis van mijn vader en als ik terugkom, behoed ik het."

Er is geen voorkennis vereist.


De discipel:

Ik ben zelf de Weg, de deur ben ik.
Ik ben het gouden Pad en in het licht van mijn licht
Volg ik die Weg.
Ik treed binnen door de deur.
Ik wend mij om en straal het licht uit. 


Programma

10u00-17u00


Bijdrage 

144eur incl. btw. (incl. audio opnames). Uw inschrijving is volledig eens de betaling werd ontvangen op het rekeningnummer BE16736045212774 (agapea) met referentie "Astrologie + naam cursist".