In de stroom van Wijsheid van Meester Morya, Djwhal Khul en Koot Humi


Sorry, registration has ended.

Een dag van samenzijn in het bewustzijn en de zegening van de 3 Tibetaanse Meesters Morya, Djwhal Khul en Koot Humi. We staan stil bij hun Stroom van Wijsheid en versmelten met elk van hun Bewustzijn om tot een diepere samenwerking en zegening op je innerlijke Weg te komen.


  • Date: 06/02/2021 09:30 - 23/12/2020 17:00
  • Location: Online Event

Price: 100

Description

In de stroom van Wijsheid van Meester Morya, Djwhal Khul en Koot Humi

Zaterdag 6 februari

9u30-17u


Deze Meesters gingen de Weg voor. Ze kennen de Weg en Ze kennen elke ziel die deze Weg naar het Goddelijke in deze Aarde gaat. Ze dragen elke ziel in het hart van Hun Bewustzijn.


Wanneer de vonk in ons hart ontsteekt, komt er een onweerstaanbare drang om in het zog van Meesters te gaan staan. Doorheen onze toenadering, zijn Ze in staat onze Weg te zegenen en dragen. De erkenning in ons hart van deze tijdloze Broeder of Zusterschap betekent Vreugde en Liefde.


Er zullen toelichtingen zijn uit hun werken van Wijsheid en meditaties die gericht zijn op de versmelting met Hun Bewustzijn en de verdere transmutatie of opname van ons bewustzijn in dat van het Geestelijke Rijk.


Je bent van harte uitgenodigd


Vooraf aanmelden per mail is noodzakelijkProgramma 9u30-17uJoin Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/82018984398


Software
Om deel te nemen, dien je Zoom te installeren. Een account aanmaken is niet nodig.
Download de applicatie hier voor desktop, voor Andriod of voor Apple.


Bijdrage - 100eur

U kan de QR code in bijlage gebruiken of manueel overschrijven naar het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "De Meesters van Wijsheid". Dank voor uw bijdrage.
Citaten uit de esoterische werken van DK


"Het pad dat de dienaar gaat is het pad van vuur dat door zijn hart gaat en naar het hoofd voert. Ga voort, o pelgrim, met gestage volharding. Steeds wordt de straling groter totdat het pad eindigt in een gloed van heerlijkheid en de pelgrim door de nacht het kind van de zon wordt en de poorten van die stralende hemelbol binnengaat."


“De meeste mensen maken tot nu toe niet met nauwkeurigheid onderscheid tussen zichzelf als de Denker, die voortduurt in tijd en ruimte, en het voertuig waar doorheen zij denken, dat kortstondig en vergankelijk is.”

 

“In zover iemand vatbaar wordt voor ziel-impressie en daarna ziele-overheersing, om tenslotte met de ziel te vereenzelvigen, beweegt hij zich naar het middelpunt van fusie. Naarmate uw liefde voor de mensheid toe- en uw belangstelling in uzelf afneemt, zult u zich voortbewegen naar het centrum van licht en liefde, waar de Meesters verwijlen in een toestand van geestelijk Zijn.”