Individuele healingssessie


Sorry, registration has ended.

Reserveer uw individuele healingssessie.


  • Date: 19/04/2019 14:00 - 18/04/2019 20:00
  • Location: Antwerpen, Belgium (Map)
  • More Info: Mechelsesteenweg 72, Antwerpen. Prive-zaal boven de bakkerij.

Description

Tijdens een individuele healingssessie wordt er diep afgestemd op de verschillende energieën of trillingen waaruit je bent opgebouwd. Alles wat bestaat is een samenstelling van de fijnste energieën, dit geldt ook voor ons eigen fysiek-etherisch lichaam, onze emoties en mentale denkactiviteit die samen onze persoonlijkheid vormen. 

Door af te stemmen op elk van deze afzonderlijke trillingen, kunnen deze gericht geharmoniseerd en in een gewenst evenwicht gebracht worden. De relatie tussen het fysieke, het emotionele en het mentale wordt op deze manier hersteld en zorgt niet alleen voor een diepe rust en een regenerend effect, maar zal bepaalde processen in je bewustzijn in beweging brengen, ten goede van je eigen innerlijke evolutie.

Door het afstemmen op de trilling van de ziel, wordt er ook een impuls gegeven aan je dieper bewustzijn, waardoor de innerlijke wereld een steeds grotere werkelijkheid wordt. Het zieleleven wordt op die manier stap voor stap vrijgemaakt om doorheen de persoonlijkheid haar doel te gaan uitwerken.


Praktisch:

- een sessie duurt ongeveer 1 uur

- prijs: 70eur 

- u kan een slot van 1 uur booken tussen 14u en 21u (20u start laatste sessie)

Slots:

- 14u-15u: vrij

- 15u-16u: vrij

- 16u-17u: gereserveerd

- 17u-18u: vrij

- 18u-19u: vrij

- 19u-20u: gereserveerd

- 20u-21u: vrij


Mocht u vragen hebben, aarzel niet om een mailtje te sturen.

Stefan


Hieronder vind je nog wat extra info uit een newsletter die ik recent uitzond:

Alles is trilling of vibratie, de laagste trilling resulteert in zichtbare en tastbare dense materie, zoals bijvoorbeeld ons eigen fysiek lichaam. Hoe hoger de trilling, hoe subtieler en steeds moeilijker waarneembaar, maar even aanwezig en belangrijk.

Emoties en gedachten zijn eveneens trillingen van een zekere frequentie en interfereren bijgevolg. Daarom voel je soms de emoties van een ander aan, of heb je eentelepathisch contact tussen 2 mensen. Je denkt aan iemand en de ander contacteert je. Dat lijkt doodgewoon, maar illustreert een heel bijzonder proces als je het bestudeert.

En dat is nu juist waar dat stiefmoederlijk woord "healing" om gaat, wanneer het in zijn essentie begrepen wordt. Door bewust je eigen trilling in interferentie met die van de ander te brengen, ga je iets harmoniseren of 'helen'. Richt je je met de juiste aandacht op de emoties of gedachten van de ander, dan wordt er een heilzame invloed voortgebracht. Richt je je op het hartcentrum van iemand, dan zal dat hartcentrum beginnen te reageren. Gaandeweg opent healing ook de weg naar de steeds subtielere lagen van je eigen bestaan, je bewustzijn.