Intense verdieping in de drie Vuren (Wesak Festival)


3 daagse - intense verdieping in de 3 Vuren van Licht, Liefde en Kracht in het kader de hoogperiode van het Wesak Festival, het innerlijke hoogfeest van de geestelijke zoeker.


  • Date: 08/05/2020 10:00 - 10/05/2020 17:00
  • Location: Mechelsesteenweg 72, Antwerp, Belgium (Map)
  • More Info: Zaal boven de bakkerij.

Price: 333

Description

We exploreren de verschillende innerlijke bewustzijnsgebieden van ons Hogere Zelf, de werkelijkheid voorbij lichaam en persoonlijkheid. Deze subtielere gebieden kennen elk hun eigen kwaliteiten, zoals het Licht in het gebied van de Ziel, de Liefde in het gebied van het Hart en de Kracht in het gebied van de geestelijke Wil, de 3 Vuren van het Hogere Zelf. 

We besteden een bijzondere aandacht aan de gelegenheid van innerlijke groei en versmelting met de geestelijke Hierarchie ten tijde van de periode rond het Wesak Festival. Wesak is het feest van de geboorte, verlichting en overgang van de Boeddha. Esoterisch is dit een planetair hoogtepunt waarin het contact met Shambhala, het goddelijk bewustzijn van de Aarde, in overvloed beschikbaar is. Een innerlijk hoogfeest voor elke Broeder en Zuster op het Pad.

We komen in een diep contact met deze werkelijkheden, wat een grote stimulans voor de groei van uw bewustzijn betekent en de innerlijke weg verder helpt ontvouwen.


Programma

10u00-17u00


Data

8-9-10 mei


Bijdrage 

333eur incl. btw. (incl. audio opnames). Uw inschrijving is volledig eens de betaling werd ontvangen op het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "3 Vuren + naam cursist".